Autor:
Otilia Matei
| joi, 21 iulie 2016 | 0 Comentarii
| 6 Vizualizari

Sophie Holmes alături de soţ

O femeie a dat naştere primului său copil în timp ce se afla acasă pe toaletă, asta, după ce spitalul unde se internase a considerat că nu are nevoie să fie supravegheată. Contracţiile puternice pe care le-a simţit, au determinat-o pe Sophie să se interneze, însă personalul unităţii medicale a considerat că naşterea s-ar produce prea devreme şi au sfătuit-o să mai aştepte două săptămâni.

Conform Daily Mail, Sophie Holmes, 28, s-a prezentat la spital cu contracţii puternice. După examinare, medicii au considerat că nu ar fi indicat să aducă pe lume bebeluşul, sfătuind-o să se întoarcă acasă şi să se relaxeze. 

La o oră după ce a ajuns acasă, în toaletă, Sophie a simţit cum un corp solid îl alunecă printre picioare, iar când s-a uitat jos a avut un şoc de neimaginat. Femeia a reuşit să prindă la timp… chiar bebeluşul despre care se credea că va sosi pe lume mult mai târziu.

M-am ridicat de pe toaletă şi am avut o senzaţie ciudată. Când m-am uitat, am văzut capul copilului meu şi l-am prins la timp pentru a nu se izbi de gresie. Este primul meu copil şi m-aş fi aşteptat să fiu tratată cu mai multă atenţie. M-am speriat îngrozitor. Mă cutremur numai la gândul că i s-ar fi putut întâmpla ceva oribil.

Tag-uri:
Sophie Holmes, mamica a nascut acasa, nastere in baie, nastere ca in evul mediu, personal medical iresponsabil

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/3_38-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/3_38-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPanorama
Autor: Otilia Matei | joi, 21 iulie 2016 | 0 Comentarii | 6 Vizualizari Sophie Holmes alături de soţ O femeie a...

Preluat de la EVZ