loading…

Ministerul Economiei, Comerțului și Relațiilor cu Mediul de Afaceri (MECRMA) a lansat astăzi Programul național multianual de microindustrializare, cel de-al patrulea din cele zece programe pe care ministerul le implementează anul acesta.

Bugetul alocat programului este de 60.890 mii lei, MECRMA estimând că vor exista peste 244 de beneficiari ai ajutorului de minimis.

“Programul de microindustrializare este unul dintre cele mai așteptate proiecte guvernamentale de către antreprenori. Noutatea din acest an pentru firmele românești constă în valoarea mai mare a ajutorului financiar acordat. De asemenea, acest program național sprijină fabricile de dimensiuni mici și medii și, prin urmare, va genera valoare adaugată în economie. Ministerul Economiei, Comerțului și Relațiilor cu Mediul de Afaceri încurajează producția, oriunde în România, proces care este posibil doar prin antreprenoriat și inovație”, a spus Claudiu Vrînceanu, secretar de stat în MECRMA.

Prin acest program se finanțează implementarea celor mai bune planuri de investiții, planuri de afaceri depuse online de către aplicanți pe site-ul www.aippimm.ro, calcularea punctajelor planurilor de investiții/afaceri făcându-se în mod automat, transparent și în timp real.

Începând de miercuri, ora 10:00, este activă aplicația de înscriere în cadrul Programului national multianual de microindustrializare.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/ministerul-economiei-a-lansat-programul-multianual-de-microindustrializare-26161.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/ministerul-economiei-a-lansat-programul-multianual-de-microindustrializare-26161-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv