loading…

Vești bune pentru internauți: Facebook se schimbă din nou, de data aceasta urmând să adopte o modificare agreată de utilizatori.

Astfel, potrivit Go4It.ro, inginerii celei mai populare rețele sociale din lume va schimba algoritmul de prezentare a afișării noutăților în News Feed, urmând ca prioritate să aibă, de această dată, postările familiei, prietenilor sau cunoscuților ale cărui noutăți le-ai apreciat în mod repetat în trecut.

O pondere mai mică – sau, altfel spus, o deprioritizare – vor suferi postările companiilor sau altor publicații online, cu excepția celor marcate în secțiunea See First.

Dacă îți plac pozele surorii tale, vom începe să publicăm postările ei mai aproape de începutul fluxului‘, a explicat Adam Mosseri, vicepreședinte Facebook.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/vesti-bune-pentru-internauti-facebook-se-schimba-vezi-ce-modificari-adopta-reteaua-25352.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/vesti-bune-pentru-internauti-facebook-se-schimba-vezi-ce-modificari-adopta-reteaua-25352-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv