loading…

Medicul Gabriel Adrian Ilie, de la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „ Dr.Carol Davila” din București, a fost reținut pentru 24 de ore de către procurorii anticorupție după ce a luat mită 1.000 de euro pentru operații de înfrumusețare a nasului.

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție l-au reținut pe Gabriel Adrian Ilie, medic primar O.R.L. la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „ Dr.Carol Davila” din București, fiind cadru militar activ, cu gradul de locotenent colonel, pentru săvârșirea a trei infracțiuni de luare de mită.

“În perioada aprilie – 29 iunie 2016, inculpatul Ilie Adrian Gabriel, medic militar la spitalul de urgență menționat, a pretins 1.500 de euro de la trei persoane și a primit suma totală de 1.000 euro de la două dintre acestea, în legătură cu intervenții chirurgicale efectuate asupra acestora. În două dintre cele trei operații era vorba de intervenții chirurgicale de înfrumusețare a nasului (rinoplastii)”, potrivit Direcției Naționale Anticorupție.

Medicul urmează a fi prezentat magistraților Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/un-medic-risca-inchisoarea-dupa-ce-a-luat-mita-pentru-rinoplastii-25351.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/un-medic-risca-inchisoarea-dupa-ce-a-luat-mita-pentru-rinoplastii-25351-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv