loading…

Un turist din Sânnicolau Mare a fost salvat de pompierii orșoveni dintr-o râpă adâncă de 200 metri, acesta fiind acum în afara oricărui pericol.

Tânărul, în vârstă de 21 ani, a mers, miercuri după-amiază, pe un traseu nemarcat din zona Mănăstirii Sfânta Ana din Orșova, iar la un moment dat a căzut în râpa adâncă de 200 metri.

Pentru că nu a mai putut ieși, el a sunat la 112 și a fost salvat de pompierii de la Detașamentul Orșova.

Tânărul a fost transferat la spitalul din oraș.

“Pacientul a fost stabil când a venit, dar a fost transferat la UPU Severin pentru investigații amănunțite. Prezenta un traumatism prin cădere de la înălțime, posibil prin rostogolire, o contuzie forte de coloană toraco-lombară, de umăr stând, genunchi stâng și de torace”, a declarat pentru Mediafax dr.Grigore Popescu, din cadrul Spitalului Municipal Orșova.

În urma investigațiilor efectuate, medicii de la Spitalul de Urgență din Severin au constatat că tânărul se află în afara oricărui pericol și l-au externat.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/turist-salvat-de-pompieri-dupa-ce-a-cazut-intr-o-rapa-adanca-de-200-de-metri-25349.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/turist-salvat-de-pompieri-dupa-ce-a-cazut-intr-o-rapa-adanca-de-200-de-metri-25349-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv