loading…

Păsările au ‘invadat’ un spital din România, iar pacienții se plâng că ‘sunt tratate mai bine’, iar atunci când așteaptă pe holuri trebuie să fie atenți pentru ca acestea să nu își facă nevoile pe ei.

Spitalul Orășenesc din Filiași funcționează într-o clădire veche de mai bine de 100 de ani. Capacitatea spitalului este de 154 paturi, din care 25 sunt în secția de chirurgie. În ciuda unei reputații relativ bune, pacienții se plâng de condițiile destul de grele cu care se confruntă. Mai multe familii de vrăbii și-au făcut cuiburi pe tavanul secției, iar acum păsările au început să facă parte din decor, la fel că personalul medical.

Cum era de așteptat, păsările au ajuns să facă o mare mizerie. Sătule să dea cu matură și cu mopul, femeile de serviciu au așezat cutii sub cuiburile păsărilor. Pacienții, însă, trebuie să fie atenți să nu cumva să se trezească cu ‘norocul’ pe tricou, atunci când așteaptă la rând pentru o internare, scrie stirilekanald.ro.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/situatie-incredibila-intr-un-spital-pasarile-isi-fac-nevoile-in-capul-pacientilor-25372.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/situatie-incredibila-intr-un-spital-pasarile-isi-fac-nevoile-in-capul-pacientilor-25372-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv