Autor:
Ionel Dancu
| joi, 30 iunie 2016 | 6 Comentarii
| 339 Vizualizari

Liviu Dragnea

Liderul PSD Liviu Dragnea a spus astăzi, la Târgoviște, unde pesediștii s-au reunit în ședință, că a aflat de la un deputat UNPR că Gabriel Oprea și Valeriu Steriu au fost la Cotroceni pentru a discuta cu președintele Klaus Iohannis despre fuziunea PNL- UNPR. Informaţia trebuie lămurită, pentru că ar fi vorba despre implicare neconstituţională a şefului statului în viaţa de partid, consideră Liviu Dragnea.

“Imediat după alegeri, dl Steriu şi am înţeles că şi dl Oprea au avut o întâlnire cu cei de la PNL fără ca nouă să ne spună că ar vrea să meargă la PNL şi înainte să meargă să aibă de la noi o contra-ofertă. Un senator care a venit la noi – a zis că nu vrea să meargă către PNL – ne-a spus că dl Oprea le-a spus că inclusiv cu dl Iohannis a discutat subiectul ăsta. Mi se pare o informaţie care, dacă se dovedeşte reală, e ceva foarte grav. Cred că dl Oprea şi dl Steriu şi dl Iohannis ar trebui să lămurească dacă au avut în trei sau câte doi discuţii pe această temă, pentru că ar fi implicare neconstituţională a preşedintelui în viaţa partidului“, a declarat Dragnea. 

Întrebat dacă va cere în acest context suspendarea preşedintelui, Dragnea a spus că poate fi vorba doar de o glumă sau de un neadevăr. 

“Dar este o informaţie care circulă şi care trebuie lămurită. O fuziune a fost şi rămâne în continuare deschisă din partea PSD pentru UNPR. (…) Dacă dl Oprea nu a spus adevărul, trebuie să iasă să spună; dacă a spus adevărul , trebuie să-şi asume şi dumnealui, şi dl Steriu, şi dl Iohannis. Noi nu facem racolări, avem doar politica porţilor deschise. Singura problemă e că am temporizat puţin, ca să aibă timp să se facă documentele. Noi ne desfăşurăm activitatea, la CExN stabilim programul pentru vară, ne apucăm de treabă dacă vreodată se hotărăsc să discutăm despre fuziune, fără niciun fel de aroganţă discutăm”, a mai spus preşedintele PSD. 

Liderii centrali şi preşedinţii de organizaţii PSD s-au reunit astăzi  la Târgovişte, într-o şedinţă a Comitetului Naţional Executiv. Pesediștii vor discuta despre majorităţile pe care le-au făcut în consiliile judeţele şi locale, și își vor face planurile pentru alegerile parlamentare de la toamnă.

Tag-uri:
PSD, Comitet Executiv, Liviu Dragnea, sedinta, CEX, Targoviste

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/liviu-dragnea-psd_1-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/liviu-dragnea-psd_1-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPartide
Autor: Ionel Dancu | joi, 30 iunie 2016 | 6 Comentarii | 339 Vizualizari Liviu Dragnea Liderul PSD Liviu Dragnea a spus...

Preluat de la EVZ