loading…

Organizatorii turneului de tenis de la Wimbledon au anunțat, azi, că spectatorii care și-au achiziționat bilete pentru partidele de miercuri vor primi contravaloarea acestora, ca urmare a programului decalat din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

Miercuri, din cauza ploii, s-au disputat foarte puține meciuri la Wimbledon. Arena centrală a fost singura care a avut un program continuu, grație faptului că este dotată cu acoperiș retractabil. În rest, s-a înregistrat mai puțin de o oră de joc pe terenului cu numărul 1 și puțin peste o oră pe terenurile 2, 3 și cele secundare.

Ca urmare, organizatrorii au anunțat că persoanele care și-au luat bilete pentru terenul 1 vor primi 100% din valoarea acestora. Pentru posesorii de tichete la meciurile de pe arenele 2 și 3 va fi alocată 50% din contravaloarea acestora. Tot 50% din suma corespunzătoare vor primi și cei care au avut abonamente generale pentru toate terenurile. Pentru biletele cumpărate în avans, sumele vor fi returnate în totalitate.

Procedura de rambursare a contravalorii biletelor va fi efectuată abia după încheierea turneului de la Wimbledon. Ultima dată când a fost luată o astfel de măsură a fost în 2007, când nu s-au disputat meciuri în sâmbăta primei săptâmâni de turneu.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/organizatorii-turneului-de-la-wimbledon-vor-rambursa-contravaloarea-biletelor-pentru-29-iunie-25339.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/organizatorii-turneului-de-la-wimbledon-vor-rambursa-contravaloarea-biletelor-pentru-29-iunie-25339-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv