Autor:
Alexandru Toader
| joi, 30 iunie 2016 | 0 Comentarii
| 57 Vizualizari

Zlatan Ibrahimovici, noul atacant al lui Manchester United

Zlatan Ibrahimovici și-a încheiat conturile cu PSG, formație pentru care a evoluat în ultimii patru ani. Abia astăzi, suedezul în vârstă de 34 de ani și-a anunțat noua destinație, deoarece o clauză pe care o avea în contractul cu trupa franceză nu-i permitea să divulge noua sa echipă până la sfârșitul lunii iunie.

Astfel, după cum s-ar exprima suedezul, Manchester United a dat lovitura, și nu Zlatan Ibrahimovici. Se anunță a fi un viitor triumfător pentru gruparea de pe „Old Trafford”, dat fiind faptul că noul tehnician al „diavolilor” este nimeni altul decât Jose Mourinho. Portughezul a mai colaborat cu atacantul suedez, în trecut, la Inter.

Potrivit presei britanice, „Ibracadabra” a semnat cu United un contract valabil pe un an, cu opțiune de prelungire pentru încă unul. Suedezul a anunţat în urmă cu doar câteva minute, pe pagina oficială de Instagram, că noul său club este Manchester United.

„Este timpul ca lumea să ştie. Viitoarea mea destinaţie este @manchesterunited. #sosesc”, a scris jucătorul pe Instagram.

Zlatan Ibrahimovici a jucat până acum pentru Malmo, Ajax, Juventus, Inter, Barcelona, AC Milan și PSG, iar cu fiecare dintre aceste echipe a cucerit titlul. De menționat este că Manchester United a fost ultima oară campioană în Anglia în sezonul 2012-2013.

Tag-uri:
Manchester United, Zlatan Ibrahimovici, Old Trafford, Jose Mourinho, transfer, PSG, Ibracadabra

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/zlatanica-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/zlatanica-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFotbal extern
Autor: Alexandru Toader | joi, 30 iunie 2016 | 0 Comentarii | 57 Vizualizari Zlatan Ibrahimovici, noul atacant al lui Manchester United ...

Preluat de la EVZ