loading…

Sediile Google din Madrid au fost percheziționate astăzi de inspectorii fiscali spanioli, această operațiune făcând parte dintr-o amplă anchetă cu privire la modul în care compania americană respectă legislația fiscală din Spania, notează Reuters online, care citează o sursă familiară cu situația.

Un purtător de cuvânt al Google a declarat că firma americană s-a conformat prevederilor legislației fiscale din Spania, așa cum de altfel a procedat în toate țările în care operează.

Autoritățile spaniole nu au comentat încă informațiile privind aceste percheziții.

Cu doar o lună în urmă, la sediul Google din Franța au fost efectuate mai multe percheziții, într-o anchetă care vizează suspiciuni de fraudă fiscală.

Compania Google, parte a grupului Alphabet Inc, a fost deseori criticată în Europa pentru modul în care se folosește de ambiguitățile în legislația fiscală pentru a scăpa de plata unor taxe.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/inspectorii-fiscali-spanioli-au-efectuat-perchezitii-la-sediile-google-din-madrid-25357.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/inspectorii-fiscali-spanioli-au-efectuat-perchezitii-la-sediile-google-din-madrid-25357-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv