loading…

Fostul ministru Stelian Fuia fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare, în dosarul “Fundulea”, au decis magistrații de la Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ), decizia fiind definitivă.

Admite apelurile declarate de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – Direcția Națională Anticorupție și de inculpații Fuia Stelian, State Daniel, Paraschivoiu Dragoș Alin, Oprișan Constantin împotriva sentinței penale nr.153 din data de 07 octombrie 2015 pronunțată de Curtea de Apel București – Secția a II-a penală. Desființează, în parte, sentința penală apelată și rejudecând: I.Reduce pedeapsa aplicată inculpatului Fuia Stelian de la 4 ani închisoare la 3 ani închisoare“, se arată în decizia instanței supreme.

Totodată, “suspendă executarea sub supraveghere a pedepsei de 3 ani închisoare aplicată inculpaților State Daniel, Paraschivoiu Dragoș Alin, Oprișan Constantin pe durata unui termen de supraveghere de 4 ani, stabilit în conformitate cu dispozițiile art. 92 din Codul penal“.

Curtea de Apel București l-a condamnat, pe 7 octombrie 2015, pe fostul ministru al Agriculturii Stelian Fuia la patru ani de închisoare cu executare, pentru abuz în serviciu în cazul vânzării unor imobile ale Stațiunii de Cercetare a Plantelor Medicinale Fundulea, prejudiciul fiind de peste 1,6 milioane de lei

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/fostul-ministru-stelian-fuia-condamnat-la-trei-ani-de-inchisoare-cu-executare-in-dosarul-fundulea-25365.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/fostul-ministru-stelian-fuia-condamnat-la-trei-ani-de-inchisoare-cu-executare-in-dosarul-fundulea-25365-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv