Autor:
Carmen Vintilă
| joi, 30 iunie 2016 | 0 Comentarii
| 44 Vizualizari

Dacian Cioloș

Premierul Dacian Cioloş a subliniat astăzi că declaraţiile făcute de ministrul Comunicațiilor, Marius Bostan, referitoare la profesori nu reprezintă punctul de vedere al Guvernului.

“Am spus clar că nu este un punct de vedere nici al meu, nici al Guvernului, în nicin fel aceste declaraţii nu reprezintă Guvernul şi am cerut într-un mod clar şi ferm domnului ministru să-şi ceară scuze şi să se dezică de astfel de concepte care nu reprezintă Guvernul. Dânsul a făcut acest lucru, o să am o discuţie cu dânsul legat de aceste lucruri şi sper ca astfel de lucruri să nu se mai repete”, a declarat Dacian Cioloş la finalul vizitei făcute la Uzinele Dacia de la Mioveni, potrivit Agerpres. 

Ministrul Comunicaţiilor, Marius Bostan, a declarat luni că, în opinia sa, gratuitatea în învăţământ este o reminiscenţă a anilor de comunism. Totodată, el a arătat că unii profesori îşi bat joc de meseria lor şi spun că au salarii mici, această justificare fiind o imbecilitate. 

Ulterior, Bostan a precizat că declaraţiile sale au fost interpretate într-un mod eronat şi folosite în scopuri politice şi şi-a cerut scuze acelor cadre didactice ”dedicate meseriei alese, care se pot simţi lezate de scoaterea din context” a acestor afirmaţii.Tag-uri:
Premierul Dacian, Marius Bostan, Uzinele Dacia, Ministrul Comunica

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/08-ciolos-nd-2-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/08-ciolos-nd-2-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialGuvern
Autor: Carmen Vintilă | joi, 30 iunie 2016 | 0 Comentarii | 44 Vizualizari Dacian Cioloș Premierul Dacian Cioloş a...

Preluat de la EVZ