loading…

Începând cu data de 04 iulie, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța vor asigura măsurile de ordine publică, pe timpul desfășurării examenului de bacalaureat, la 6 centre de examinare din județul Constanța.

Misiunea jandarmilor este aceea de a preveni faptele ce ar putea tulbura ordinea, liniștea publică și desfășurarea în condiții de normalitate a examenului de bacalaureat.

Astfel, oamenii legii vor păstra permanent legătura cu reprezentanții instituțiilor de învățământ, în vederea soluționării imediate a oricăror incidente care ar putea pune în pericol siguranța elevilor sau a cadrelor didactice.

În intervalul 04 – 08 iulie, jandarmii constănțeni vor fi prezenți în timpul susținerii probelor scrise din cadrul Examenului Național de Bacalaureat la următoarele centre de examinare:

  • Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu” Medgidia;
  • Liceul Tehnologic „Lazăr Edeleanu” Năvodari;
  • Liceul Tehnologic „Axiopolis” Cernavodă;
  • Liceul Teoretic „Callatis” Mangalia;
  • Colegiul Economic Mangalia;
  • Sediul I.S.J. Constanța.

Totodată, jandarmii vor asigura și securitatea lucrărilor scrise pe timpul transportului acestora de la centrele de examen la centrele de evaluare.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/constanta-licee-pazite-de-jandarmi-pe-timpul-desfasurarii-examenului-de-bacalaureat-25337.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/constanta-licee-pazite-de-jandarmi-pe-timpul-desfasurarii-examenului-de-bacalaureat-25337-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv