loading…

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în P.T.F. Negru Vodă – județul Constanța un microbuz marca Volkswagen Transporter care era căutat de autoritățile bulgare, figurând în bazele de date ca fiind furat.

Ieri dimineață, în jurul orei 09.10, în P.T.F. Negru Vodă s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră cetățeanul român D.D., în vârstă de 38 de ani, domiciliat pe raza județului Constanța, care conducea un microbuz marca Volkswagen Transporter cu numere de R. Bulgaria.

Verificările efectuate în bazele de date de către polițiștii de frontieră au stabilit că autoturismul în cauză era căutat de autoritățile din Bulgaria, acesta fiind declarat furat.

Față de cele constatate, conducătorul auto a declarat că a achiziționat autovehiculul fără a avea cunoștință despre faptul că acesta este căutat de autorități.

Microbuzul, evaluat la aproximativ 3.500 de euro, a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Negru Vodă până la finalizarea cercetărilor, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de complicitate la furt.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/constanta-barbat-cercetat-pentru-furt-dupa-ce-a-cumparat-o-masina-din-bulgaria-25341.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/constanta-barbat-cercetat-pentru-furt-dupa-ce-a-cumparat-o-masina-din-bulgaria-25341-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv