Autor:
Anca Simionescu
| joi, 30 iunie 2016 | 0 Comentarii
| 555 Vizualizari

La numai opt ani și jumătate, Violeta, fetița Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr, și-a uimit mama cu câteva observații mature și spuse cu luciditate.

 Vedeta TV a dezvăluit, pentru EVZ, că a găsit în fiica sa un ascultător bun și un prieten, iar comunicarea funcționează perfect. Nu de puține ori însă, Violeta i-a dat răspunsuri ce au surprins-o, așa cum este și cel în care a comentat o poză a fostei „Zâne a Surprizelor”, care a făcut furori în momentul publicării într-o revistă cunoscută.

Are replică la orice

Violeta n-a fost impresionată de imaginea mamei sale și i-a transmis Andreei ce gândește prin intermediul unor prieteni. „Nu puține sunt întrebările sau replicile care m-au lăsat mască. Uneori spuse direct, alteori celor din apropiere. De pildă, în camera ei are o fotografie cu mine făcută atunci când eram însărcinată în luna a opta cu ea. Poza e dintr-o ședință foto profesională, care a fost publicată într-o revistă pentru femei. Cineva care ne-a vizitat i-a spus: „Violeta, ce frumoasă e această fotografie, nu-i așa?” Ea a răspuns: „Da, dar aici mami arată prea aranjată, mie nu-mi place așa. Pentru mine ea nu e o vedetă, e mami a mea, îmi place când e așa cum o văd eu acasă, nemachiată, e mult mai frumoasa natural decât în fotografie, să știi.” Nici n-am știut până atunci că gândește așa și m-am bucurat nespus”, a povestit Andreea Marin, pentru EVZ. Prezentatoarea a vorbit și despre prima vacanță petrecută de fiica sa în Turcia, locul natal al soțului ei. „Sigur că a fost cu noi, chiar vara trecută am avut cu toții acolo o vacanță de neuitat. Anul acesta vin ei la noi, va avea trei noi parteneri de joacă pe cinste”, a adăugat Andreea Marin.Tag-uri:
andreea marin, evz, Ștefan Bănică, Turcia

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/clipboard01_335-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/clipboard01_335-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialMonden
Autor: Anca Simionescu | joi, 30 iunie 2016 | 0 Comentarii | 555 Vizualizari La numai opt ani și jumătate,...

Preluat de la EVZ