loading…

Un bărbat a fost arestat în nordul Londrei pentru că ar fi postat mesaje cu caracter extremist, antisemit și anti-islam pe rețelele sociale, a anunțat poliția metropolitană, relatează The Guardian pe pagina electronică.

Scotland Yard a anunțat că ar fi arestat un bărbat, în vârstă de 41 de ani, sub suspiciunea de instigare la ură rasială, după ce acesta ar fi postat mesaje cu caracter extremist, anti-islam și antisemit.

Un purtător de cuvânt al poliției a mai spus că detectivii au efectuat și percheziții la două adrese din nordul Londrei, operațiuni desfășurate în legătură cu acest caz.

Infracțiunile motivate de ură și alte acte de intoleranță au devenit tot mai frecvente după ce britanicii au votat în favoarea părăsirii Uniunii Europene.

Recent, poliția din Manchester a anunțat arestarea a trei persoane pentru implicare într-un incident cu caracter rasist.

Autoritățile britanice au anunțat marți că investighează un incident cu caracter rasist produs într-un tramvai din orașul Manchester, după ce un adolescent a fost filmat în timp ce îl jignea pe un bărbat pe care îl considera imigrant. Conform unor surse, bărbatul jignit este veteran al armatei americane. 

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/barbat-retinut-de-politisti-dupa-ce-ar-fi-postat-mesaje-cu-caracter-extremist-pe-retelele-sociale-25350.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/barbat-retinut-de-politisti-dupa-ce-ar-fi-postat-mesaje-cu-caracter-extremist-pe-retelele-sociale-25350-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv