loading…

Două persoane au ajuns la spital, în noaptea de miercuri spre joi, după ce autoturismul în care se aflau a fost lovit de un autobuz care asigura transportul muncitorilor de la Uzina Dacia.

Potrivit polițiștilor, un autobuz plin cu pasageri, care efectuează zilnic ruta între Uzina Dacia și municipiul Pitești, la un viraj la stânga, a intrat într-un autoturism care se deplasa regulamentar pe axul principal al orașului Mioveni.

Impactul a fost foarte puternic, șoferul și pasagerul din autoturism fiind răniți și transportați cu ambulanțele la Spitalul Județean Argeș.

Deși autobuzul era plin cu oameni care ieșiseră de la schimbul 2 de la uzina de autoturisme, niciunul dintre pasageri nu a fost rănit.

“Colegii mei sunt la fața locului și efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul”, a declarat, pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al Poliției Argeș, Ionuț Luțu.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/accident-masina-lovita-de-autobuzul-muncitorilor-de-la-dacia-doi-raniti-25334.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/accident-masina-lovita-de-autobuzul-muncitorilor-de-la-dacia-doi-raniti-25334-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv