loading…

O persoană a murit și alte două au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau a fost implicată într-un grav accident rutier.

Tragedia a avut loc ieri după-amiază într-o localitate din județul Suceava și a fost provocată de un șofer beat și fără permis. Bărbatul de 43 de ani, din Suceava, a pierdut controlul volanului într-o curbă și a intrat cu mașinăa într-un stâlp de electricitate, pe care l-a pus la pământ, iar apoi în gardul unei case.

Potrivit informatiata.ro, în urma impactului violent au rezultat trei victime, toți bărbați, printre care și șoferul. Pasagerul din dreapta a fost scos de pompieri dintre fiarele mașinii și era în stop cardio respirator. În ciuda manevrelor de resuscitare, bărbatul de 55 de ani a fost declarat decedat.

Ceilalți doi răniți, șoferul și cumnatul său, un bărbat de 46 de ani, au fost transportați la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Suceava, pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate.

Polițiștii care au început o anchetă au descoperit că el nu posedă permis. De altfel, bărbatul a recunoscut că nu are permis de conducere, dar că nu a produs până acum nici un accident.

Sursă foto: informatiata.ro

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/accident-grav-provocat-de-un-sofer-beat-si-fara-permis-un-mort-si-doi-raniti-galerie-foto-25346.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/accident-grav-provocat-de-un-sofer-beat-si-fara-permis-un-mort-si-doi-raniti-galerie-foto-25346-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv