Autor:
Ionel Dancu
| miercuri, 29 iunie 2016 | 0 Comentarii
| 77 Vizualizari

Fostul premier Victor Ponta ar fi fost numit consilier onorific al preşedintelui Turciei, Recep Erdogan, potrivit Antena 3. Informaţiile au apărut după ce Victor Ponta s-a întors, ieri noapte, din Istanbul.

Ponta ar putea să-l consilieze pe Erdogan pe probleme de integrare în UE a Turciei.

Ponta s-a operat în Turcia

În iunie 2015, după ce DNA a cerut urmărirea penală a lui Victor Ponta, fostul premier a plecat în Turcia să se opereze la genunchi. Spitalul Universitar Medipol din Istanbul, unde Ponta a fost supus intervenţiei chirurgicale, este cel la care s-a operat şi preşedintele Turciei, Recep Erdogan, în noiembrie 2011 şi în februarie 2012.

“România Liberă” a scris la acea vreme că Spitalul Medipol ar aparţine unui fost coleg de bancă şi susţinător al preşedintelui Recep Erdogan, iar presa din Turcia a scris în mai multe rânduri despre strânsele legături dintre Erdogan şi spitalul din Istanbul. Potrivit jurnaliştilor turci, soţia şefului de stat este acţionar majoritar şi coordonează activitatea spitalului.

Vizita “secretă” în Turcia

Fostul premier Victor Ponta a mers în 23 aprilie 2015 la Istanbul, la invitaţia lui Erdogan, la un „summit al păcii”, care precede ceremoniile prin care se marchează aniversarea a o sută de ani de la bătălia Dardanelelor. Vizita premierului nu a fost anuntata pe site-ul Guvernului si nici de Victor Ponta, nefiind prezentate imagini de la acest eveniment. Singurele informatii au venit din partea turcă.Tag-uri:
ponta, erdogan, consilier, victor ponta, psd, recep erdogan, Spitalul Universitar Medipol, dardanele

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/epoch-times-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/epoch-times-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPartide
Autor: Ionel Dancu | miercuri, 29 iunie 2016 | 0 Comentarii | 77 Vizualizari Fostul premier Victor Ponta ar fi fost...

Preluat de la EVZ