loading…

Polițiștii bucureșteni efectuează, astăzi, 10 percheziții într-un dosar privind săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală în domeniul achizițiilor intracomunitare de autoturisme, cu un prejudiciu estimat la 3,3 milioane de lei.

“Polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul București, pun în aplicare 10 mandate de percheziție domiciliară în municipiul București și pe raza județului Ilfov și 7 mandate de aducere, într-un dosar privind săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală, în domeniul achizițiilor intracomunitare de autoturisme”, potrivit DGPMB.

În perioada 2008 – 2011, bănuiții au omis să înregistreze în evidențele contabile operațiunile comerciale desfășurate, în scopul sustragerii de la îndeplinirea obligațiilor fiscale.

Persoanele vizate urmează a fi audiate la sediul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice – Poliția Sectorului 2.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/perchezitii-intr-un-dosar-de-evaziune-cu-masini-importate-25293.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/perchezitii-intr-un-dosar-de-evaziune-cu-masini-importate-25293-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv