Autor:
Melania StoicaAndrei Micşa | miercuri, 29 iunie 2016 | 14 Comentarii
| 2770 Vizualizari

Bucureștiul a fost devastat de o furtună ce a durat câteva zeci de minute. Mai multe cartiere din București se sunt inundate din cauza cantițăților de apă foarte mari căzute. Mai mulţi copaci s-au prăbuşit şi au avariat mai multe maşini. Circulaţia la metrou între Gara de Nord şi Dristor 2 a fost oprită.

UPDATE 17.00

În urma prăpădului, primarul Capitalei, Gabriela Firea, a convocat Comandamentul pentru situații de urgență. Întâlnirea va avea loc la ora 18.00, și sunt convocate conducerile operatorilor de salubritate, Apa Nova, poliția locală, ALPAB, Administrația Străzilor, Luxten, Direcția de mediu din PMB și ASSMB.

Din alte surse, și spitalele par să aibă probleme, în urma prăpădului din Capitală. Subsolul Spitalului CF2  a fost inundată, iar stația de oxigen a unității spitalicești este nefuncțională.

Metrorex a repornit traficul metrourilor între Dristor 2 și Gara de Nord, dar acesta se desfășoară cu întreruperi și resticții.


UPDATE 16.50

Garniturile de metrou care circulau între Republica și Dristor 2 au fost oprite și întoarse înapoi. Călătorii au fost anunțați că metroul nu va circula între Gara de Nord și Dristor 2, iar în timp ce garniturile se retrăgeau spre stația Republica, ele staționau mai multe minute în fiecare stație.UPDATE 16.15

Din ceea ce au transmis mai mulți martori de fața locului, circulația metroului de la Piața Victoriei către Dristor a fost oprită în totalitate. Călătorii care se aflau pe peron au fost anunțați că garniturile de metrou nu vor circula, și au fost îndemnați să meargă cu RATB-ul. 

Cel mai probabil, din cauza furtunii, apa a inundat tunelurile prin care metroul se deplasează.


În jurul orei două, o ploaie torențială a lovit Bucureștiul, pentru câteva zeci de minute. Precipitațiile au fost atât de abundente, încât 42 de zone din Capitală au fost inundate, potrivit unui oficial ISU. 

Un copac a fost doborât de furtuna puternică, el căzând peste trei mașini. Acestea au fost grav avariate. 

”Nu am nici măcar asigurare CASCO!”, a declarat o victimă a frutunii pentru B1TV.

Cartiere întregi din Capitală au fost inundate.

Tag-uri:
furtuna, Bucuresti, copaci doborati, masini avariate, precipitatii, cartiere sub apa, furtuna bucuresti, bucuresti furtuna, circulatie metrou oprita, dezastru in bucuresti, furtuna in bucuresti, bucuresti furtuna puternica, copaci cazuti, masini avariate capitala

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/furtuna-bucuresti_1-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/furtuna-bucuresti_1-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialActualitate
Autor: Melania Stoica,  Andrei Micşa | miercuri, 29 iunie 2016 | 14 Comentarii | 2770 Vizualizari Mai multe imagini cu prăpădul din Capitală...

Preluat de la EVZ