loading…

Parlamentul nord-coreean i-a acordat liderului Kim Jong-Un un nou titlu, adițional lungii sale liste de titluri, informează Reuters pe pagina electronică.

Televiziunea de stat nord-coreeană a comunicat că tânărul dictator a fost numit Președinte al Comitetului de Afaceri de Stat, o funcție de stat nou înființată, ale cărei atribuții nu au fost încă foarte clar stabilite.

Kim Jong-Un deține titluri precum: “iubit tovarăș demn de tot respectul”, “președinte al Partidului Muncitoresc din Coreea de Nord”, “prim-președinte al Comisiei de Apărare Națională a Republicii Populare Democrate Coreea de Nord” și “comandant suprem al armatei poporului coreean”.

Parlamentul nord-coreean se întrunește o dată – de două ori pe an pentru a aproba formal bugetul sau politicile Partidului Muncitoresc. Acesta are, de asemenea, autoritatea de a aproba noile titluri sau poziții ale conducătorului în cadrul structurii sale opace de conducere.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/liderul-nord-coreean-kim-jong-un-isi-adauga-un-nou-titlu-la-colectie-25324.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/liderul-nord-coreean-kim-jong-un-isi-adauga-un-nou-titlu-la-colectie-25324-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv