loading…

Mai multe străzi din Capitală au fost inundate, după ce canalizarea nu a făcut fața iar apa a refulat, la Gara de Nord din cauza unui scurtcircuit nu funcționează semafoarele, mai mulți polițiști fiind la fața locului pentru dirijarea traficului.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București-Ilfov din cauza ploii torențiale mai multe străzi din Capitală au fost inundate.

“În acest moment sunt aproximatv 35 de intervenții pentru extragerea apei din locuințe”, a declarat Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al ISU București-Ilfov pentru Mediafax.

Potrivit ISU București-Ilfov, probleme au fost pe străzile Neajlovului, Grigore Romniceanu, Titulescu, lești, Ioachim Gheorghe, Năvodari, pe Calea Giulești dar și la Școala nr.3 din București.

Pe mai multe străzi apa a depășit 15 centimetri, ajungând până la portiera mașinii.

La Gara de Nord din cauza unui scurtcircuit la tabloul electric, semafoarele nu mai funcționează.

“Avem la fața locului mai multe echipaje de polițiști care dirijează traficul în acest moment, pentru a nu avea probleme”, a declarat Ovidiu Munteanu, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere din București pentru MEDIAFAX.

La momentul transmiterii știrii, pompierii intervin pentru extragerea apei.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/inundatii-pe-mai-multe-strazi-din-bucuresti-dupa-o-ploaie-torentiala-25318.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/inundatii-pe-mai-multe-strazi-din-bucuresti-dupa-o-ploaie-torentiala-25318-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv