Autor:
Otilia Matei
| miercuri, 29 iunie 2016 | 0 Comentarii
| 72 Vizualizari

Produsele Malm vor fi scoase de pe piaţă

Retailerul de mobilă Ikea solicită clienților să returneze un corp de mobilă după ce trei copii au fost striviți sub greutatea acestuia. Gigantul scandinav a anunțat că va opri vânzarea produselor Malm, acestea reprezentând un posibil pericol pentru cumpărători.

Lars Peterson, președintele Ikea a declarat pentru NBC News că producerea și comercializarea dulapurilor Malm va fi oprită imediat, iar clienților care au cumpărat deja produsul li se va înapoia întreaga sumă plătită.

Mai mulți clienți au confirmat că dulapurile și rafturile sunt instabile dacă nu sunt ancorate bine de perete.  Vă rog să le scoateți din casă, a spus acesta pentru postul american de televiziune.

Acest apel din partea retailerului de mobilă vine la patru luni după ce un băiețel de aproape 2 ani a fost strivit de un dulap cu 6 rafturi, acesta fiind a treia victimă care a pierit în acest fel de la lansarea produsului în 2014. 

În 2014, un alt copil a fost ucis de dulapul Malm. Mama sa l-a găsit fără suflare sub obiectul de 60 de kilograme, iar un al treilea băiețel  a murit la spital după ce un produs din aceeași linie a căzut peste el. 

Protecția Consumatorului a emis un raport în care se arată că anul trecut, la fiecare 24 de minute, un copil este internat la spital din cauza accidentelor produse de mobilierul Ikea, iar victime tot din rândul copiilor se raportează săptămânal. 

Tag-uri:
mobilier malm, mobilierul malm scos d epe piata, lars peterson, mobila ikea scoasa de pe piata, copii ucisi de mobilierul ikea

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/cl890ysukaaerff-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/cl890ysukaaerff-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPanorama
Autor: Otilia Matei | miercuri, 29 iunie 2016 | 0 Comentarii | 72 Vizualizari Produsele Malm vor fi scoase de pe piaţă ...

Preluat de la EVZ