Autor:
Otilia Matei
| miercuri, 29 iunie 2016 | 0 Comentarii
| 4 Vizualizari

David Cameron

În timpul sesiunii săptămânale de întrebări și răspunsuri în parlamentul de la Londra, premierul David Cameron și-a ieșit din minți în urma unei discuții cu liderului opoziției laburiste, Jeremy Corbyn, solicitându-i acestuia să țină cont de decizia votată marți de parlamentarii acestui partid și să demisioneze, transmite Agerpres.

În urma comunicării rezultatelor referendumului privitor la apartenența Marii Britanii la blocul comunitar, primul-ministru britanic a anunțat că va demisiona în luna octombrie a acestui an. 

Parlamentarii laburiști au adoptat marți, 28 iunie, o moțiune de neîncredere în liderul formațiunii, Jeremy Corbyn, acuzându-l că nu s-a implicat suficient în campania pentru rămânerea țării în Uniunea Europeană, scrie Agerpres. Cu toate acestea, Jeremy Corbyn, liderul opoziției a declarat că nu intenționează să renunțe la funcția sa.

‘Am fost ales în mod democratic lider al partidului nostru pentru un nou fel de politică, de 60% din membrii și susținătorii Partidului Laburist, și nu îi voi trăda demisionând’, a afirmat el, într-un comunicat.


Premierul David Cameron a cedat și a reacționat nervos în timpul ședinței, cerându-i să respecte decizia colegilor săi şi să elibereze poziţia de conducere a laburiştilor.

‘Pentru numele lui Dumnezeu, omule, pleacă!’, a declarat acesta, nervos. 

Tag-uri:
david cameron, david cameron nervos, Jeremy Corbyn, liderul opozitiei Jeremy Corbyn, partidul laburist ii cere demisia lui Jeremy Corbyn, demisie Jeremy Corbyn, scandal in parlamentul britanic

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/5_41-465x390-2.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/5_41-465x390-2-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPanorama
Autor: Otilia Matei | miercuri, 29 iunie 2016 | 0 Comentarii | 4 Vizualizari David Cameron În timpul sesiunii săptămânale de întrebări...

Preluat de la EVZ