loading…

Un dispozitiv incendiar artizanal a explodat, aseară, în apropiere de o moschee din Australia unde credincioșii urmau să înceapă o rugăciune, însă nimeni nu a fost rănit, potrivit Le Figaro online.

O mașină a fost arsă de flăcări în apropire de moschee și de o universitate cu profil islamic din suburbia australiană Thornlie.

“Un graffiti antiislam a fost găsit pe un perete din apropierea clădirii”, a anunțat poliția într-un comunicat

“Este vorba fără îndoială despre un act criminal motivat de ură, însă este doar un act al unei persoane sau al unui grup, nu al comunității” a scris pe Facebook Yahya Adel Ibrahim, profesor la universitea cu profil islamic situată în apropiere de locul în care a avut loc atacul.

“Comunitatea noastră nu va cădea pradă urii și jocului de învinuiri”, a adăugat acesta, precizând că cei aproximativ o sută de credincioși prezenți în moschee își terminaseră rugăciunea în pofida atacului, “refuzând să se lase intimidați de atentatul care tocmai fusese comis”.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/australia-un-dispozitiv-incendiar-artizanal-a-explodat-in-apropiere-de-o-moschee-25306.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/australia-un-dispozitiv-incendiar-artizanal-a-explodat-in-apropiere-de-o-moschee-25306-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv