loading…

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care doresc să călătorească sau să tranziteze Turcia, pe calea aerului, prin Aeroportul Ataturk, din Istanbul, că pot apărea întârzieri sau anulări ale unor curse și cozi foarte mari la controlul amănunțit de securitate și pașapoarte, în contextul atentatului din seara zilei de 28 iunie 2016, ora 21:50, de la aeroportul din Istanbul.

Totodată, compania aeriană Turkish Airlines a activat două adrese web pentru informații în legătură cu procedurile de preschimbare a biletelor de avion, astfel: http://www.turkishairlines.com/en-tr/corporate/announcements/announcement/flight-cancellations-after-ataturk-airport-incident și http://www.turkishairlines.com/en-tr/corporate/announcements/announcement/ticket-changes-refunds-and-cancelations-after-istanbul-incidents .

RECOMANDARE: ATENTAT TERORIST pe aeroportul Ataturk din Istanbul! Cel puțin 41 de morți și 239 de răniți – peste 20 de români se aflau pe aeroport! GALERIE FOTO/VIDEO

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginii de Internet www.mae.ro și reamintește faptul că cetățenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziție aplicația „Călătorește în siguranță” (disponibilă gratuit în „App Store” și „Google Play”), care oferă informații, sfaturi de călătorie și posibilitatea de a fi alertați, în cazul în care apar situații speciale, precum și serviciul de alertă prin SMS, aferent campaniei de informare „Un SMS îți poate salva viața!”.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/atentionare-de-calatorie-in-turcia-posibile-intarzieri-sau-anulari-de-curse-aeriene-25323.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/atentionare-de-calatorie-in-turcia-posibile-intarzieri-sau-anulari-de-curse-aeriene-25323-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv