Autor:
Feri Predescu
| miercuri, 29 iunie 2016 | 0 Comentarii
| 3 Vizualizari

O ambulanţă şi alte două autovehicule au fost avariate şi cinci persoane s-au ales cu răni serioase, în urma unui accident de circulaţie provocat de un pieton care traversa în fugă strada. Şoferul Salvării, care a fost nevoit să îl evite, a intrat pe contrasens şi a lovit alte două autoturisme.

Accidentul a avut loc în urmă cu puţin timp pe bulevardul IC Brătianu din Constanţa. Ambulanţa care circula cu viteză şi cu semnalele ascustice şi luminoase în funcţiune se îndrepta spre un caz. Un bărbat a traversat în fugă strada, pe la trecerea de pietoni . Şoferul Salvării a încercat să îl evite, l-a lovit uşor, a intrat pe contrasesns, s-a izbit de un autoturism în care erau două persoane, şi apoi de alt autovehicul.

În urma accidentului, cinci persoane au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa. Şoferul şi asistenta din Ambulanţă, pietonul şi cei doi ocupanţi ai primei maşini lovite. Victimele, cu traumtisme craniene şi toracice, una dintre femei având şi o fractură de gambă, sunt conştiente şi stabile, potrivit Claudiei Tatarici, purtător de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa.

Tag-uri:
Spitalul Jude, Claudiei Tatarici, Serviciului Jude

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/ambulanta-acident-cta-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/ambulanta-acident-cta-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialActualitate
Autor: Feri Predescu | miercuri, 29 iunie 2016 | 0 Comentarii | 3 Vizualizari O ambulanţă şi alte două autovehicule...

Preluat de la EVZ