loading…

Potrivit someseanul.ro., copilul a căzut de la mansarda unui bloc cu patru etaje din Bistrița, de la o înălțime de circa 15-17 metri, după ce mama minorului l-ar fi lăsat nesupravegheat pentru câteva clipe, iar copilul a ajuns pe geamul apartamentului, unde s-a dezechilibrat și a căzut în gol.

”Echipajul de terapie intensivă mobilă ‪‬SMURD, ajuns la 3 minute după primirea apelului pe numărul unic de urgență 112, a găsit un copil căzut de la o înălțime de cca. 15 – 17 m. Copilul a fost stabilizat la locul solicitării și transportat de urgență la UPU SMURD Bistrița pentru investigații medicale de specialitate. Din fericire, copilul era conștient, cooperant, însă prezenta leziuni și traumatisme ce aparent nu îi pun viața în pericol”, se precizează într-un comunicat al ISU Bistrița.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/un-copil-de-3-ani-a-supravietuit-dupa-ce-a-cazut-de-la-etajul-5-25269.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/un-copil-de-3-ani-a-supravietuit-dupa-ce-a-cazut-de-la-etajul-5-25269-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv