loading…

Un băiat de 14 ani a murit și sora lui este în stare critică după ce au intrat să se scalde în Lacul Morii din Capitală, luni seară.

Fata a fost scoasă din apă de un trecător și dusă la spital. Fratele ei a fost scos din apă mai târziu, dar medicii nu au mai putut să îl salveze, scrie romaniatv.net.

Fata de 16 ani a găsită de un bărbat care se plimba cu bicicleta în parc.

Imediat au fost chemate la fața locului echipele de intervenție. Fata a fost resuscitată și transportată în stare critică la Spitalul “Grigore Alexandrescu”.

La câteva minute după ce echipele au plecat, părinții ajunși la fața locului și-au dat seama că și fiul lor era la scăldat. Au fost chemate și echipele de scafandri.

Initial pompierii nu au stiut ca si baiatul s-a înecat în Lacul Morii. Dupa mai bine de 45 de minute de resuscitare, medicii au fost nevoiți să declare decesul.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/tragedie-un-baiat-de-14-ani-a-murit-inecat-incercand-sa-isi-salveze-sora-fata-este-in-stare-critica-25258.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/tragedie-un-baiat-de-14-ani-a-murit-inecat-incercand-sa-isi-salveze-sora-fata-este-in-stare-critica-25258-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv