Autor:
Andrei Micşa
| marţi, 28 iunie 2016 | 0 Comentarii
| 574 Vizualizari

Două explozii și mai multe focuri de arme au fost raportate în aeroportul Ataturk din Istanbul, Turcia.

UPDATE:

Potrivit AP, martorii au declarat că două persoane s-au aruncat în aer, după ce polițiștii din aeroport au tras mai multe focuri de aer, pentru a-i opri.

Primele informații arată cel puțin 10 morți si 20 de răniți, dar faptul că aeroportul era aglomerat, ar face ca acest număr să crească rapid.

Nimeni nu a revendicat atentatul, dar sunt zvonuri că jihadiștii din gruparea teroristă ISIS ar fi planificat acest atac.


Potrivit cnn.com, autoritățile au raportat mai mulți răniți, după cele două explozii.

Autoritățile nu au aflat încă dacă există victime umane, dar se pare că foarte multe persoane au fost rănite în acest atentat. Un martor a povestit pentru CNN Turcia că focuri de armă au fost de asemenea auzite dinspre parcarea aeroportului, cel mai mare din Turcia.

Totodată, a mai relatat martorul, taxiurile transportau oamenii răniți de la aeroport.

Aeroportul Ataturk este printre cele mai mari din Europa. Numai Aeroportul din Londra și cel din Paris sunt mai aglomerate ca acesta. 

Știre în curs de actualizare.Tag-uri:
atentat, turcia, istanbul, atac terorist, explozie, bomba, bomba turcia, explozii, arme, focuri de arme, focuri de arme turcia, aeroport istanbul, aeroport turcia, atentat turcia

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/erverveve-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/erverveve-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Autor: Andrei Micşa | marţi, 28 iunie 2016 | 0 Comentarii | 574 Vizualizari Două explozii și mai multe focuri de...

Preluat de la EVZ