loading…

Ploile torențiale de aseară au afectat patru localități din județul Suceava, fiind inundate mai multe gospodării, distruse mai multe podețe și a fost avariat un drum comunal.

Potrivit ISU Suceava, 89 de persoane din care 37 de pompieri militari, cu 16 mijloace de intervenție, sprijiniți de polițiști, jandarmi, lucrători ai Serviciilor Voluntare și ai Comitetelor Locale pentru Situații de Urgență au intervenit luni seara și în noaptea de luni spre marți în urma ploilor torențiale, care au afectat localitățile Suceava, Câmpulung Moldovenesc, Gemenea și Chiril.

Astfel, în municipiul Câmpulung Moldovenesc, pompierii militari au intervenit pentru evacuarea apei de pe o suprafață de 200 de metri pătrați, din subsolul unui hotel și s-a evacuat apa dintr-un beci și anexele unei gospodării.

În comuna Crucea, în satul Chiril, pârâul Chiril a ieșit din matcă și a inundat opt curți, două locuințe și două anexe, a distrus șapte podețe și avariat alte trei. De asemenea, a fost distrus un drum comunal pe o distanță de 100 de metri liniari și au fost rupți doi stâlpi dintr-o rețea electrică de joasă tensiune.

În comuna Stulpicani, în satul Gemenea, pârâul Pătrăuceni a ieșit din matcă și a afectat nouă gospodării cu 14 anexe și a distrus șase podețe. Ploaia torențială a inundat subsolul unui bloc de locuințe și un garaj, iar pompierii au acționat pentru evacuarea apei.

Județul Suceava este astăzi, până la ora 22.00, este sub cod galben de instabilitate atmosferică accentuată

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/suceava-ploile-torentiale-au-afectat-patru-localitati-fiind-inundate-gospodarii-si-distruse-podete-25266.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/suceava-ploile-torentiale-au-afectat-patru-localitati-fiind-inundate-gospodarii-si-distruse-podete-25266-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv