Autor:
Andrei Călin
| marţi, 28 iunie 2016 | 0 Comentarii
| 25 Vizualizari

Laurențiu Reghecampf

Steaua a încheiat la egalitate, scor 0-0, testul de verificare disputat, marți, în cantonamentul din Slovenia, contra echipei croate Dinamo Zagreb.

Steaua a remizat, marți, scor 0-0, la finalul confruntării amicale cu Dinamo Zagreb, campioana Croației. Ambele echipe au fost preocupate de construirea unor relații de joc, iar întâlnirea a fost săracă în ocazii. În minutul 65, la echipa croată a intrat și Alexandru Mățel, abia revenit din scurta vacanță pe care a avut-o după Campionatul European. În primul amical al verii, „roș-albaștrii” se impuseseră cu scorul de 7-0, în fața celor de la Turnisce, echipă de liga a 3-a slovenă.

Cu Dinamo Zagreb, Laurențiu Reghecampf s-a bazat pe următorul „unsprezece”: Cojocaru – Tamaș, Varela, Toșca, Momcilovici – Ovidiu Popescu, Achim, Aganovici – Enache, Golubovici, Hamroun. La începutul reprizei a doua, tehnicianul i-a trimis în teren pe Niţă, Muniru şi Bourceanu în locul lui Cojocaru, Achim şi Aganovici.

Tag-uri:
steaua, amical, dinamo zagreb, laurentiu reghecampf, antrenor, slovenia, cantonament

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/basel_-_steaua_reghe-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/basel_-_steaua_reghe-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFotbal intern
Autor: Andrei Călin | marţi, 28 iunie 2016 | 0 Comentarii | 25 Vizualizari Laurențiu Reghecampf Steaua a încheiat la egalitate,...

Preluat de la EVZ