loading…

Simona Halep ia în calcul să renunțe la participarea la Jocurile Olimpice din această vară. Sportiva din Constanța a declarat după meciul cu Anna Schmiedlova din primul tur de la Wimbledon că este îngrijorată de virusul Zika și se gândește serios să nu se prezinte la competiția din Brazilia.

“Trebuie să mă informez foarte bine în legătură cu acest virus. Am întrebat mai mulți medici despre Zika și voi mai vorbi cu medicii despre acest subiect după ce se încheie Wimbledon-ul. Am aflat că și dacă nu ești însărcinată în momentul în care ești infectată cu virusul acesta se poate activa atunci când rămâi însărcinată. Sunt extrem de îngrijorată. Vreau să merg la Rio, dar mai întâi trebuie să mă asigur că totul este în regulă acolo și că nu voi avea probleme. Sănătatea mea este cea mai importantă, virusul este periculos pentru femei, mai mulți sportivi s-au retras de la Rio tocmai din acest motiv. Deocamdată nu pot spune nimic, este o dilemă reală pentru mine pentru că în joc este sănătatea mea. Mă voi hotărî dacă merg la Jocurile Olimpice după acest turneu (n. red. Wimbledon). Jocurile Olimpice sunt importante pentru România, dar sănătatea mea este mai importantă. Trebuie să am grijă de corpul meu”, a declarat Simona Halep într-un interviu acordat agenției Reuters.

Jocurile Olimpice de la Rio se vor desfășura în perioada 5-21 august. COSR va decide în câteva zile cine va fi portdrapelul României la Jocurile Olimpice, Simona Halep și Cristina Neagu fiind principalele candidate.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/simona-halep-se-gandeste-sa-renunte-la-participarea-la-jocurile-olimpice-din-cauza-virusului-zika-25262.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/simona-halep-se-gandeste-sa-renunte-la-participarea-la-jocurile-olimpice-din-cauza-virusului-zika-25262-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv