loading…

Dezbateri aprinse în timpul ședinței extraodinare din Parlamentul European pe tema decizei Marii Britanii de a părăsi UE, euroscepticul britanic Nigel Farage fiind vizat de o serie de remarci acide, informează BBC News online.

În deschiderea ședinței, președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a cerut Londrei să-și prezinte cât mai repede posibil poziția în ceea ce privește procesul de ieșire a Marii Britanii din UE.

Oficialul european a mai adăugat că a interzis comisarilor europeni să mai discute cu guvernul britanic până când acesta nu anunță în mod oficial decizia de a ieși din Blocul Comunitar.

În cadrul discursului susținut în fața Parlamentului European, Juncker a mai spus că voința poporului britanic trebuie să fie respectată, afirmație aplaudată de liderul eurosceptic britanic Nigel Farage.

Ai luptat pentru ieșire, poprul britanic a votat în favoarea ieșirii. Ce mai cauți aici?“, l-a atacat Juncker pe Farage.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/reprosuri-pentru-nigel-farage-ai-lupta-pentru-iesirea-din-ue-ce-mai-cauti-aici-25275.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/reprosuri-pentru-nigel-farage-ai-lupta-pentru-iesirea-din-ue-ce-mai-cauti-aici-25275-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv