Autoritățile britanice investighează un incident cu caracter rasist produs într-un tramvai din orașul Manchester, după ce un adolescent a fost obsevat de mai multe persoane în timp ce îl jignea pe un bărbat pe care îl considera imigrant.

“Trebuie să fii repatriat; ești un papagal, coboară acum din tramvai!”, striga un adolescent spre un bărbat care părea imigrant.

“Ce vârstă ai?”, l-a întrebat calm bărbatul vizat de comentariile rasiste.

“Coboară acum din tramvai, te voi termina, îi termin pe toți. Să taci, nici măcar nu ești din Anglia, imigrant nenorocit; imigrant nenorocit”, adaugă adolescentul.

“Ce vârstă ai? Câți ani ai, 18, 19? Eu sunt aici de mai mult timp decât tine”, repetă bărbatul.

“Ești un nenorocit de imigrant, întoarce-te în Africa!”, a replicat adolescentul.

“Ești extrem de ignorant, știi că nu ești prea inteligent!?”, a comentat bărbatul.

“Coboară acum din tramvai; dacă nu sari acum din tramvai, te dau eu jos!”, i-a spus adolescentul, apropiindu-se.

La final, adolescentul a coborât din mijlocul de transport, iar incidentul s-a încheiat.

Ceilalți călători au fost îngroziți de incident, iar unii l-au raportat la poliție.

Autoritățile au confirmat că există reclamații privind un incident xenofob. “Este vorba de un abuz dezgustător care pur și simplu nu își are locul în societate”, a comunicat Poliția din Manchester.

rootstireaActualitate/Esential
Autoritățile britanice investighează un incident cu caracter rasist produs într-un tramvai din orașul Manchester, după ce un adolescent a fost obsevat de mai multe persoane în timp ce îl jignea pe un bărbat pe care îl considera imigrant. 'Trebuie să fii repatriat; ești un papagal, coboară acum din tramvai!', striga...

Preluat de la romania ntv