loading…

Un incendiu puternic a izbucnit într-o gospodărie din municipiul Vaslui, după ce un cazan de țuică și două butelii cu GPL au explodat. 

Gospodăria unde se prepara alcoolul este situată în apropierea Școlii “Elena Cuza” din Vaslui. La locul exploziei s-au deplasat patru echipaje cu patru autospeciale de stins incendii cu apă și spumă.

”În urma intervenției prompte a echipajelor de stingere, nu au existat victime, iar pagubele materiale au fost limitate la două anexe din lemn cu o suprafață totală de aproximativ 200 mp, diverse utilaje electrice, instalații electrice și de gaz care alimentau o magazie și două butelii GPL care au explodat. Cauză probabilă de generare a incendiului este aprinderea unor vaporii de alcool din cauza unui mijloc de încălzire supraîncălzit sau lasat nesupravegheat”, au precizat reprezentanții ISU Vaslui.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/incendiu-puternic-provocat-de-explozia-unui-cazan-de-tuica-25261.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/incendiu-puternic-provocat-de-explozia-unui-cazan-de-tuica-25261-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv