loading…

Premierul britanic David Cameron este de părere că procesul de ieșire al Marii Britanii din UE ar trebuie să fie cât mai constructiv posibil și mai speră ca rezultatul să fie cât se poate de constructiv, notează BBC News online.

Prezent la Bruxelles, unde va participa la un summit cu liderii UE, premierul britanic a declarat astăzi că “voi explica faptul că Marea Britanie va părăsi Uniunea Europeană, dar vreau ca acest proces să fie cât mai constructiv posibil și sper ca rezultatul să fie cât se poate de constructiv, pentru că, deși părăsim Uniunea Europeană, nu trebuie să întoarcem spatele Europei“.

Aceste state sunt vecinii noștri, prietenii noștri, aliații noștri, partenerii noștri și sper că vom încerca să avem cele mai strânse legături posibile în ceea ce privește comerțul, cooperarea și securitatea, pentru că așa este bine pentru noi și este bine și pentru ei“, a continuat Cameron.

Premierul britanic David Cameron se va întâlni la Bruxelles cu liderii UE, pentru a discuta implicațiile votului din Marea Britanie.

Aceasta urmează să fie prima întâlnire a lui Cameron cu liderii europeni după referendumul din Marea Britanie.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/david-cameron-procesul-de-iesire-al-marii-britanii-din-ue-trebuie-sa-fie-cat-mai-constructiv-posibil-25284.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/david-cameron-procesul-de-iesire-al-marii-britanii-din-ue-trebuie-sa-fie-cat-mai-constructiv-posibil-25284-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv