loading…

Comandorul conferențiar universitar dr.ing. Octavian Tărăbuță este noul rector al Academiei Navale Mircea cel Bătrân din Constanța.

În conformitate cu legislația în vigoare, referitoare la procesul de constituire și de alegere a structurilor și funcțiilor de conducere la nivelul instituțiilor din sistemul național de învățământ superior, marți, 28 iunie, au avut loc alegerile pentru funcția de rector al prestigioasei instituții de învățământ superior din Dobrogea.

Dintre cele 75 de persoane cu drept de vot din cadrul Academiei Navale Mircea cel Bătrân, s-au prezentat la urne 66 de persoane. Voturile valabil exprimate au fost 65, fiind repartizate astfel: 59 de voturi pentru comandorul conf.univ. dr.ing. Octavian Tărăbuță și 6 voturi pentru comandorul prof. univ. dr. ing. Ioan Crăciun.

Senatul universitar al Academiei Navale Mircea cel Bătrân urmează să valideze miercuri, 29 iunie, candidatul ales pentru funcția de rector.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/constanta-dr-ing-octavian-tarabuta-noul-rector-al-academiei-navale-mircea-cel-batran-25281.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/constanta-dr-ing-octavian-tarabuta-noul-rector-al-academiei-navale-mircea-cel-batran-25281-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv