loading…

Un atac cu grenadă comis într-un bar din Malaezia s-a soldat cu rănirea a opt persoane, inclusiv a unui cetățean chinez, a anunțat poliția astăzi, excluzând ipoteza unui act terorist, relatează Reuters online.

Atacul din barul Movida din orașul Puchong, situat la periferia capitalei Kuala Lumpur, a avut loc marți dimineața.

În acel moment, clienții urmăreau în direct la televizor un meci din cadrul turneului de fotbal Euro 2016.

Abdul Rahim Jaafar, șeful adjunct al poliței din statul Selangor, a declarat că presupusul motiv care stă la baza acestui atac este rivalitate de afaceri, răzbunare sau crimă premeditată.

“Încă investigăm cine sunt suspecții, însă motivele ar putea fi rivalitate de afaceri, răzbunare, ori una sau mai multe victime ar fi putut fi ținte”, a spus acesta.

Într-un atac similar în 2014, un bărbat a fost ucis și alți 12 au fost răniți după ce o bombă a explodat în fața unui bar din Kuala Lumpur.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/atac-cu-grenada-intr-un-bar-din-malaezia-8-persoane-ranite-ipoteza-unui-act-terorist-exclusa-25267.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/atac-cu-grenada-intr-un-bar-din-malaezia-8-persoane-ranite-ipoteza-unui-act-terorist-exclusa-25267-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv