Autor:
Melania Stoica
| marţi, 28 iunie 2016 | 0 Comentarii
| 1 Vizualizari

Femeia este acuzată că ar fi racolat femei din România și Bulgaria pentru căsătorii cu imigranți

O femeie, în vârstă de 47 de ani din Ilfov, a fost reținută luni, 27 iunie. Arestarea acesteia s-a făcut în baza unui mandat european, emis de autoritățile judiciare din Cipru.

Femeia este acuzată că ar fi racolat femei din România și Bulgaria pentru căsătorii cu imigranți, astfel încât aceștia să ajungă mai ușor în spațiul european. 

Potrivit jurnaliștilor de la Realitatea, Claudia Burada, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov, a declarat că luni seara a fost emis un mandat european de arestare pe numele Elenei Duca, în vârstă de 47 de ani.
Mandatul a fost emis de autoritățile din Cipru, pentru infracțiunea de trafic de persoane. Elena Duca a fost prinsă în Sectorul 4 al capitalei.

Inculpata este acuzată ca ar fi convins mai multe femei din România și Bulgaria să se căsătorească cu imigranți. Căsătoriile de conveniență aveau loc în Cipru și Grecia, iar în urma lor, imigranții aveau posibilitatea de a călători mult mai ușor în spațiul comunitare european. 

Femeia a fost reținută luni seara, 27 iunie, și urmează să fie judecată pentru infracțiunea de trafic de persoane. Tag-uri:
trafic de imigranti, Claudia Burada, mandat european de arestare, Cipru, Grecia, Ilfov, Sectorul 4, Elena Duca, România, Bulgaria, casatorii de convenienta

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/arestata-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/arestata-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialActualitate
Autor: Melania Stoica | marţi, 28 iunie 2016 | 0 Comentarii | 1 Vizualizari Femeia este acuzată că ar fi racolat femei...

Preluat de la EVZ