loading…

Cancelarul german Angela Merkel a declarat, astăzi, că va face tot ce este posibil pentru a preveni destrămarea Uniunii Europene, în urma votului din Marea Britanie în favoarea părăsirii Blocului Comunitar, informează Associated Press și Reuters.

Cancelarul german a făcut această afirmație în camera inferioară a Bundestag-ului, înainte de a pleca spre Bruxells, unde va participa la discuțiile pe tema deciziei Marii Britanii de a părăsi UE.

Merkel a declarat și că este în interesul Marii Britanii de a menține “relații strânse” după părăsirea Uniunii Europene.

Ne vom asigura că negocierile nu se vor desfășura după principiul alegerilor convenabile (…) trebuie și va face o diferență notabilă dacă o țară vrea să fie membră a familiei europene sau nu […] Cine vrea să părăsească această familie nu se poate aștepta să scape de toate responsabilitățile, dar să-și păstreze privilegiile” a mai spus cancelarul german.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/angela-merkel-va-depune-toate-eforturile-necesare-pentru-a-preveni-destramarea-ue-25276.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/angela-merkel-va-depune-toate-eforturile-necesare-pentru-a-preveni-destramarea-ue-25276-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv