loading…

Oficialii clubului au negociat cu tehnicianul încă de acum 10 zile, dar între timp au studiat și varianta Edward Iordănescu, însă au renunțat după ce au aflat pretențiile acestuia.

Începând de astăzi, CFR va avea un nou antrenor la antrenamente, Toni Conceicao plecând sâmbătă de la echipă. Vasile Miriuță va conduce după amiază primul antrenament din noul mandat, iar mâine va plec în cantonamentul din Slovenia, alături de câștigătoarea cupei.

ProSport a anunțat în urmă cu 10 zile demararea negocierilor cu Miriuță, oficialii clubului clujean anticipând faptul că Toni Conceicao nu va mai rămâne. Tot atunci s-a obținut și acordul de principiu cu vechiul antrenor, cu toate că cele două părți au așteptat decizia portughezului. Cu toate acestea, Miriuță putea să fie întors din drum în ultimul moment, după ce Edi Iordănescu a fost propus sâmbătă în funcția de antrenor al CFR-ului. Discuțiile cu fostul antrenor al Pandurilor s-au oprit repede, după ce oficialii clubului clujean s-au interesat de pretențiile salariale ale acestuia. Se pare că Edi Iordănescu a cerut aproape 150.000 de euro anual pentru a preluat CFR-ul, sumă considerată prea mare pentru clubul clujean.

Vasile Miriuță se întoarce astfel la echipa pe care a părăsit-o în noiembrie 2014, când a acceptat oferta de la Gyor și a plecat în Ungaria, după 10 luni petrecute în Gruia. Între timp, tehnicianul de 47 de ani a mai pregătit ASA Târgu Mureș, de unde a plecat după un conflict cu oficialii echipei și Energie Cottbus, club care a retrogradat în liga a IV-a germană.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/vasile-miriuta-e-noul-antrenor-al-echipei-cfr-cluj-25228.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/vasile-miriuta-e-noul-antrenor-al-echipei-cfr-cluj-25228-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv