loading…

Un bărbat în vârstă de 59 de ani din localitatea suceveană Plopeni, care lucra, astăzi, la un șanț de canalizare în comuna Moara a murit după ce peste el s-a prăbușit un mal de pământ.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Suceava, comisar de poliție Ionuț Epureanu, a declarat că un bărbat de 59 de ani, din localitatea Plopeni, angajat al unei firme se afla astăzi în comuna Moara unde lucra la un șanț pentru o lucrare de canalizare, iar la un moment dat peste el s-a prăbușit un mal de pământ.

Un echipaj al ISU Suceava a intervenit pentru salvarea bărbatului, acesta fiind extras de sub malul de pământ, dar în ciuda manevrelor de resuscitare nu a mai putut fi salvat, fiind declarat decesul, scrie Mediafax.

În acest caz se fac cercetări privind condițiile în care s-a produs acest accident de muncă.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/un-muncitor-a-murit-dupa-ce-un-mal-de-pamant-s-a-prabusit-peste-el-25231.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/un-muncitor-a-murit-dupa-ce-un-mal-de-pamant-s-a-prabusit-peste-el-25231-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv