Autor:
Matei Năstase
| luni, 27 iunie 2016 | 0 Comentarii
| 86 Vizualizari

Sebastian Ghiță

Deputatul Sebastian Ghiță îl atacă din nou pe Cristian Ghinea, ministrul Fondurilor Europene. Ghiță îl consideră ”un politruc și un diletant” pe membrul cabinetului Cioloș pentru că a venit la Parlament să acuze și să se comporte ca un politician și nu cu ca un tehnocrat. Declarațiile sale au venit în contextul audoerilor din Camera Deputaților de luni.

Potrivit Știripesurse.ro, Ghiță a declarat următoarele: ”M-am convins astăzi de ceea ce spuneam încă de săptămâna trecută. Ministrul Ghinea e un diletant. Este păcat de ceea ce s-ar putea realiza în România utilizând fondurile europene. În fața întregii comisii a Parlamentului României domnul Ghinea a arătat că nu știe nici cum să grăbească absorbția și nici cum să acopere lunile scurse în acest an în care nu s-a făcut nimic. Am înteles toți clar că din perioada 2014 – 2020 România nu a reușit să obțină nici un ban din fonduri structurale”.

Sebastian Ghiță s-a supărat pe faptul că ministru a încercat să inducă în eroare comisia parlamentară.

”A încercat să inducă în eroare Comisia din Parlament prezentând cifre aferente agriculturii. Ne-am dat seama că în tot Ministerul Fondurilor Europene este un haos generat de noile reorganizări de AM-uri și OI-uri. Am descoperit că firmele din construcții sunt neplătite din decembrie anul trecut precum și că doar anul viitor se poate relua programul de infrastructura mare. Mi-a părut rău să vâd că în loc să discutam constructiv domnul Ghinea a atacat constant membrii comisiei din parlament. Parcă trebuia să fie tehnocrat. Nu politruc. Așa cum văd lucrurile, cu acest ministru vom avea un nou dezastru la absorbția fondurilor europene”, mai spune deputatul pentru sursa citată.Tag-uri:
sebastian ghita, atac, parlament, ministrul ghinea, ciolos, tehnocrat

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/07ghita_OC-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/07ghita_OC-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Matei Năstase | luni, 27 iunie 2016 | 0 Comentarii | 86 Vizualizari Sebastian Ghiță Deputatul Sebastian Ghiță îl atacă din...

Preluat de la EVZ