Autor:
Mircea Marian
| luni, 27 iunie 2016 | 1 Comentarii
| 165 Vizualizari

Fotografia de pe Facebook, publicată de Predoiu la postarea despre Ponta

Prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu şi deputatul PSD Victor Ponta au avut duminică un schimb de replici, pe Facebook, folosind cuvinte precum ”trage capacul tomberonului deasupra capului” sau ”comicii de la PNL”, ”Dumb and Dumber” (Tăntălăul şi Gogomanul, n.r.). Predoiu ilustrează postarea sa cu un tomberon pe care este lipită fotografia lui Ponta (foto).

Disputa dintre cei doi a pornit de la o declaraţie a prim-vicepreşedintelui PNL Cătălin Predoiu potrivit căreia preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, ar trebui să îşi asume şi el responsabilitatea pentru Brexit şi să demisioneze, urmând exemplul premierului britanic David Cameron.

Deputatul PSD Victor Ponta l-a ironizat pe liberal, pe Facebook. ”Deci Marele PNL ( sau “Partidul Lui”) a devenit un fel de “Vacanţa Mare” din vremurile de demult / când eşti trist sau îngrijorat de ceva serios (cum ar fi BREXIT) citeşti ce spun comicii de la PNL şi mai te destinzi (sic!) puţin. Gorghiu & Predoiu (Dumb and dumber) / sau Gorghiu & Blaga (Stan şi Bran) / sau Cezar Preda & Ludorvic Orban ( Păcală şi Tândală) – au în oferta orice îţi doreşti! Preşedintele / Premierul / Primarul General “to be elected” Cătălin Perdoiu i-a cerut demisia lui Juncker pt. Brexit/ şi dacă nu înţelege Juncker rapid să se conformeze dl Perdoiu va trece la Tusk, Merkel, Obama, etc!!! Aştept mâine reacţia tovarăşei Gorghiu Dej – presa a înţeles greşit sau a manipulat ce a zis Dl Cătălin Perdoiu- era vorba, chiar şi pt. Brexit, de demisia lui Ponta!!!! Aţi înţeles acum?!?!”, a scris duminică Ponta pe Facebook.

Replica lui Cătălin Predoiu a venit pe aceeaşi reţea de socializare. ”Ponta, ai făcut cafeaua lui Dragnea? I-ai luat ţigari de dimineaţă? Nu uita şi pantofii, trebuie să lucească! Mâine se vede cu premierul. Şi stai liniştit, nu-ţi va mai cere nimeni niciodată demisia, pentru că ai ajuns ceea ce ai fost de la început: un nimeni! Un nimeni ai fost în boscheţii Parisului, un nimeni ai fost în gentuţa lui SOV, un nimeni ai fost în manejul lui Năstase. Tu ai crezut că eşti ceva la un moment dat, pentru că n-ai vrut să vezi că eşti acolo doar pentru că tata socrul Sârbu a servit cândva patria comunistă, Naşul Oprea şi prietenul Ghiţă te-au promovat la somaţia mentorului vostru din umbră care nu făcea deloc politică, iar Cocoş ţi-a permis să-i faci pantofii Elenei, care a pus şi ea o vorba mai sus. Ponta, lasă-ne şi trage capacul tomberonului deasupra capului!”, a scris Cătălin Predoiu pe Facebook, precizând că se vede ”nevoit” să-i răspundă lui Ponta ”în singura limbă pe care o cunoaşte”.

Tag-uri:
Ponta, predoiu, tomberon, facebook

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/predoiu-ponta-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/predoiu-ponta-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Mircea Marian | luni, 27 iunie 2016 | 1 Comentarii | 165 Vizualizari Fotografia de pe Facebook, publicată de Predoiu...

Preluat de la EVZ