loading…

Partidul de guvernământ din Polonia – Lege și Justiție (PiS) – cere organizarea unui nou referendum în Marea Britanie, care să permită revenirea țării în Uniunea Europeană, relatează ziarul Le Figaro.

“Polonia dorește ca Marea Britanie să organizeze un nou referendum care să îi permită revenirea în Uniunea Europeană”, a declarat Jaroslaw Kaczynski, liderul formațiunii conservatoare Lege și Justiție (PiS), notează Mediafax,

“Ideea noastră este să fie făcute eforturi pentru ca Marea Britanie să revină în Uniunea Europeană, prin organizarea unui nou referendum. Există deja o astfel de inițiativă în Marea Britanie”, a afirmat Jaroslaw Kaczynski, citat de agenția PAP.

“Marea Britanie riscă să se destrame”, a atras atenția liderul partidului de guvernământ de la Varșovia.

“Dar pentru ca Marea Britanie să poată reveni în Uniunea Europeană, UE trebuie să se schimbe radical”, a subliniat Kaczynski.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/polonia-cere-marii-britanii-sa-organizeze-un-nou-referendum-privind-apartenenta-la-ue-25245.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/polonia-cere-marii-britanii-sa-organizeze-un-nou-referendum-privind-apartenenta-la-ue-25245-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv