loading…

Patricia Țig, ocupanta locului 100 în clasamentul WTA, a pierdut, astăzi, scor 4-6, 4-6, meciul disputat cu jucătoarea Sara Errani din Italia, locul 21 în ierarhia mondială, în primul tur al turneului de la Wimbledon, dotat cu premii totale în valoare de 19,174,575 de dolari.

Partida dintre cele două sportive a durat o oră și 31 de minute. A fost primul meci jucat de Patricia Țig pe tabloul principal al unui turneu de Mare Șlem, notează Mediafax.

În primul set, partida a fost echilibrată, în ciuda faptului că Errani a reușit să câștige pe serviciul lui Țig încă din game-ul numărul doi al setului. Imediat, însă, jucătoarea din Galați a revenit, reușind un re-break. Echilibrul s-a pastrat, cele două reușind să-și câștige propriul serviciu până în game-ul șapte, când Errani a făcut un nou break. În final, jucătoarea din Italia și-a trecut în cont setul, scor 6-4.

Debutul actului secund și-a schimbat total coordonatele. Patricia Țig a câștigat primele trei game-uri ale setului, reușind să facă break în game-ul doi. Jucătoarea din Galați a condus la un moment dat cu 4-1, dar Sara Errani a revenit, reușind să câștige patru game-uri consecutive. După ce a reușit să câștige pe serviciul adversarei, Errani a servit pentru câștigarea setului secund, pe care, în final, l-a adjudecat, scor 6-4.

În turul următor al turneului de Mare Șlem de la Wimbledon, Sara Errani o va întâlni pe câștigătoarea partidei dintre Kirsten Flipkens din Belgia, locul 51 în clasamentul WTA, și Madison Keys din SUA, ocupanta locului 9 în ierarhia mondială.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/patricia-tig-a-fost-eliminata-in-primul-tur-al-turneului-de-la-wimbledon-25242.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/patricia-tig-a-fost-eliminata-in-primul-tur-al-turneului-de-la-wimbledon-25242-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv