Autor:
Roland Cătălin Pena
| luni, 27 iunie 2016 | 0 Comentarii
| 14 Vizualizari

Papa Francisc nu-i judecă pe homosexuali

Papa Francisc a declarat că, uneori, unii homosexuali au “manifestări prea ofensatoare”, neînțelese de cei cu “mentalități diferite”.

Însă, întrebat în avionul care l-a adus înapoi la Vatican după vizita efectuată în Armenia, despre homofobie după masacrul din Orlando din urmă cu o săptămână, papa a amintit că în catehism se spune că homosexualii nu ar trebui să fie discriminați, ci respectați, susținându-i în cadrul programului pastoral.

“O persoană care trăiește această condiție, cu o bună voință care îl caută pe Dumnezeu, cine suntem noi să o judecăm?”, a spus el, repetând cuvintele spuse în prima sa conferință ținută în avionul care îl ducea de la Rio de Janeiro la Roma, în vara anului 2003.

Creștinii ar trebui să ceară scuze și iertare nu numai față de homosexuali, dar și față de cei săraci, de femeile exploatate, de copiii supuși la muncă forțată. Creștinii trebuie să ceară iertare în mod constant, a recomandat Suveranul Pontif, potrivit Agerpres.Tag-uri:
Suveranul Pontif, papa francisc, homosexuali, crestini, rio de janeiro, roma, armenia, dumenezeu

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/papa-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/papa-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialActualitate
Autor: Roland Cătălin Pena | luni, 27 iunie 2016 | 0 Comentarii | 14 Vizualizari Papa Francisc nu-i judecă pe homosexuali Papa...

Preluat de la EVZ