loading…

Papa Francisc a folosit o mașină Dacia Logan în timpul unei călătorii apostolice care a avut loc în perioada 24 – 26 iunie în Erevan, capitala Armeniei.

Papa Francisc a început vineri, 24 iunie, o călătorie apostolică de trei zile în Armenia, sub motto-ul: “Vizita în prima țară creștină”, potrivit site-ului ro.radiovaticana.va.

Conform fotografiilor publicate pe photolure.am, Papa Francisc a ajuns de la aeroport cu o mașină albă Dacia Logan.

Radio Vatican relatează că Suveranul Pontif a ajuns la Erevan în jurul orei locale 15:00, fiind întâmpinat de mai mulți demnitari politici și ecleziastici, printre care și președintele țării, Serj Sarksyan, așa cum se observă din fotografiile de pe site-ul photolure.am.

După ceremonia oficială de primire pe aeroportul internațional, Sfântul Părinte a efectuat o vizită de rugăciune în catedrala armeană apostolică din Etchmiadzin, unde a fost condus tot în mașina românească pe care a folosită pentru deplasările din cadrul vizitei cu scop religios.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/papa-francisc-a-folosit-o-dacie-logan-in-vizita-din-armenia-25234.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/papa-francisc-a-folosit-o-dacie-logan-in-vizita-din-armenia-25234-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv